Ota yhteyttä » Atomi

Atomi

Aapo Repo, näyttelijä ja nukketeatterin ammattilainen samassa paketissa. Mitenkä minusta tuli, mikä olen nyt? Minusta tuntuu, että se ei ollut väistettävissä. Olen aina halunnut olla esillä, jo peruskoulusta lähtien. Koska en saanut esiintyä tarpeeksi koulun omissa tapahtumissa, niin päätin ruveta harrastamaan teatteria.

Tämä harrastus veikin minut mukanaan. Halusin kuitenkin kokeilla nuorempana muitakin aloja ja löysin itseni opiskelemasta puusepäksi, opinnot jäivät kuitenkin kesken, sillä teatteri vei minut jälleen mukanaan. Lahden kansanopiston kautta päädyin useaksi vuodeksi näyttelemään täysipäiväisesti Teatteri Imatraan.

Eräässä projektissa sain tutustua nukketeatteriin ja palaset tuntuivat loksahtavan kohdalleen, päätin hakea opiskelemaan nukketeatteria. Pääsin nukketeatteri linjalle Turun ammattikorkeakouluun. Koulun vahva monipuolisuus korostui kansainvälisillä nukketeatterifestivaaleilla. Turun koulu on Euroopan yksi varteenotettavimmista nukketeatteri kouluista. Ulkomailla näki myös kaikenlaista teatteria, sekä hyvällä, että pahalla.

Muutamat festivaaleilla näkemäni näytelmät jättivät minulle pureskeltavaa ja paloa varmasti koko loppu elämäkseni.

 

 

Aapo Repo
gsm: +358 (0)50 309 4004
sähköposti: aapo.repo (ät) nukkereaktori .com
Lataa CV