Palvelut » Kurssit

Kurssit

Toiminnallista ja helposti liikuteltavaa

Animaatioiden tekeminen on todella kiinnostavaa ja sille on paljon kysyntää. Revon lähestyminen animaation maailmaan tulee nukketeatterin kautta. Työskentelyyn hän hakee vaikutteita esimerkiksi varjo- ja paperiteatterista. Repo on mukana Mikkelin kaupungin kulttuuripalveluiden Taidemoovsit -hankkeessa johon hän on räätälöity 30 tunnin mittaisen animaatiokurssin. Kurssista on tilattavissa myös lyhyempi kokonaisuus, joka kestää n. 5 tuntia. Kursseja voidaan räätälöidä useampaan tarpeeseen. Kaikki laitteisto ja materiaalit on helposti liikuteltavissa. Ryhmien maksimikoko on 12 henkilöä, jos ryhmät ovat isompia, niihin tarvitaan avustaja. Lapset tekevät ja suunnittelevat itse hahmot ja lavastuksen animaatioihin. Kurssilla rohkaistaan mielikuvitusta ja opastetaan teknisissä asioissa. Pidempikestoisille kursseille (yli 10 h) suositellaan varattavaksi työskentelyyn vähintään 2 h/kerta.

Esimerkkejä kursseista:
2 kk kurssi (20 h): Harrasteryhmä kokoontuu kerran viikossa keskiviikkoisin klo 16:00-18:00. Hinta 1400,00 € +materiaalit.

Viikonloppukurssi (10h): Harrasteryhmä kokoontuu viikonlopun ajan perjantaina klo 16:00-18:00, lauantaina klo 10:00-14:00 ja sunnuntaina 10:00-14:00. hinta: 950,00€ + materiaalit

Päiväkurssit(5h): Tapahtuman yhteyteen/synttäreille ym. Leikekuva-animaatioita. Aihe voidaan miettiä sisällöllisesti tietynlaiseksi tai se voidaan pitää täysin vapaana. Erinomainen kurssi jos halutaan rikastuttaa lasten kuvallista ilmaisua. Sopii myös nuorille ja aikuisille. Materiaalimaksu 200 €+ 465€=665€(sis.ALV)

Huom. jos valitaan pidempi kurssi ja siihen monipuolinen sisältö, esimerkiksi stop motion nuken rakennus, niin materiaalimaksu on hieman korkeampi.