Palvelut » Synttäripaketit

Synttäripaketit


 

NUKKEPAJA!

Tehdään paperiteatteria!

Kotiin tilattava nukkepaja, jossa rakennetaan oma nukketeatteri. Ryhmä voi rakentaa unohtumattoman nuken ja lahjoittaa sen sankarille. Tai vaihtoehtoisesti kaikki voivat rakentaa omat nuket sen saa viedä omaan kotiin muistoksi hienoista juhlista.
 
Rakennus palikat voi tilata myös kotiin ilman ohjaajaa/esiintyjää.
 
 
Kysy erilaisia paketteja!
 

 

ANIMAATIOPAJA!

Katsotaan lyhyitä animaatoita, jotka toimivat innostuksen lähteinä työskentelylle. Otetaan synttärisankarista ja kavereista kuvat, ja käytetään niitä animaatioden tekoon. Kaverista saa mukavan animaation. Hulluttelukin on mahdollista.

Lisäksi saadaan ihan oikeat kaverikuvat!

Kaverikuvat saa siis ihan perinteisinä hienoina portraitteina. Reaktorilla on hieno liikuteltava studio, millä saa hienot korkealaatuiset kuvat omassa kodissa. Voi valita, haluaako perinteisen portraitin, vaiko itse tehdystä hahmosta kuvan, vaiko molemmista. Toinen lapsen huoneeseen ja toinen takanreunalle.

Huom. animaatiopajassa käytettävät kuvat saa myös itselleen ja animaatiot. Mutta jos haluaa kaverikuvat tai kuvan päivänsankarista, niin ne pitää lunastaa erikseen. Kuvat lähetetään hienossa paketissa kotiin.(alla oleva kuva on havainnekuva)