Etusivu » Tietoja yrityksestä

Tietoja yrityksestä

 NUKKETEATTERI REAKTORI

 

TOIMINIMI, JOSSA YHDEN TAITEILIJAN YMPÄRILLE KITEYTYY KAIKKI.

Nukketeatteri reaktorin sydän on Aapo Repo. Reaktori. 

Imatralla syntynyt ja maailmalla leipänsä keräävä nukketaetteri taiteilija. Koska suurin osa harrastuksista on muuttunut työksi elämän edetessä myös toiminimen toimenkuvat ovat laajalla alueella. 

Koulutus pohja on ylioppilas ja teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK, Turun taideakatemian nukketeatterilinjalta.

Työn ohella on tullut tutuiksi valokuvaaminen ja videokuvaaminen. Kalusto ja kokemus on kasaantunut vuosien myötä ja tällä hetkellä olen itseoppinut. Ahmin uutta tietoa jatkuvasti ja laitan sen käytäntöön. Uusien kurssien ja projektien kautta eteen päin.

Erikoisalaani on marionetit ja Bunrakunuket, mutta teen myös tavanomaisia pöytänukkeja ja varjo-/paperinukkeja. Materiaaleina pyrin käyttämään uusiutuvia materiaaleja ja kierrätysmateriaaleja mahdollisuuksien mukaan.

Käyn jatkuvasti kursseilla ja pyrin pitämän yllä osaamistani ja laajentaman sitä. Olen pari viime vuotta perehtynyt animaatioiden tekemiseen. Minun lähtökohtani on puhtaasti nukketeatterillinen sen suhteen. Olen valmistanut mm. yhdestä marionetistani sellaisen version, mitä voi käyttää stop motion animaation tekemiseen. Oma valokuvaustausta toimii hyvänä lähtökohtana teknisessä toteutuksessa. 

Käytän näitä verkkosivuja pääasiassa valmiiden tuotteiden esittelyyn, koko toiminna pohjana. Viimeisimmät ideat ja kuulumiset löytyy facebookista/instagramista, tulossa on myös you-tube kanava noiden animaatioiden pohjaksi.

 

Nukketeatteri Reaktori on perustettu 1.6.2007 Turussa. Täälä hetkellä se sijaitsee Mikkelissä 2018.