Animaatiokerho

Nukketeatteri Reaktori järjestää monipuolista koulutusta lapsille, nuorille ja aikuisille. Materiaalivalikoima ja työkalut antavat lähestulkoon äärettömän määrän mahdollisuuksia erilaisten hahmojen ja kokonaisuuksien valmistamiseen.

Reaktorin työhuoneella on muokattava studiotila, josta löytyy työtilaa usealle henkilölle, sekä kattava teatteritekniikka. Suurin osa valoista on optimoitu myös video- ja kuvaustyöskentelyyn.

Pohjahahmojen rakentamiseen otetaan nukketeatterin maailmasta. Tekniikkana voidaan käyttää varjoteatteria, paperiteatteria tai esimerkiksi paperimassasta muovattavia hahmoja. Oman luovuuden valjastamiseen on kaikki mahdollisuudet.

Viikonloppukurssit ja jatkuva viikoittainen animaatiokerho.

Ikäraja: 10-vuotiaista ylöspäin.

Kenelle tämä kerho on suunnattu?

Ihmisille joilla on mielenkiintoa käsillä tekemiseen. Animaatioiden valmistus vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Suuri osa ajasta menee ideoiden kehittämiseen ja tarpeiston valmistamiseen.

Kerhoon osallistujalla ei tarvitse olla kokemusta animaatioiden tekemisestä tai käsitöistä, mutta niistä on hyötyä. Käymme jokaisella kerralla materiaalin työstön perusteita ja työkalujen käyttöä läpi.

Kerhossa on kiinteä kertamaksu 10€/henkilö.

Materiaalit hankitaan tarpeen mukaan.

Peruspakettiin kuuluu kartongit, paperit, finnfoamit, vaahtomuovit ja värit (50 €/kausi/henkilö). Materiaalin määrä on rajoitettu, joten säästäväisyys on hyvä ominaisuus.

Kerhon kesto on 2 tuntia/kerta.

Räätälöidyt työpajat ja projektit

Viikonloppu- tai erikoisprojektit on erikseen hinnoiteltu materiaalien ja hieman vaativampien työkalujen käytön vuoksi (pyydä tarjous).

Reaktorin toimenkuvaan kuuluvat myös liikuteltavat työpajat, mutta niissä joudutaan hieman tinkimään materiaalin ja työkalujen määrässä monestakin käytännön syystä (pyydä tarjous).