OMANLAINEN PEILIKUVA

Suurikokoinen marionetti, joka itsessään on jo monella tapaa taideteos ja suuri kunianosoitus käsityölle. Koko marionetti kehikkoineen on valmistettu puusta. Esiintymiseen yhdistettynä vaikuttava kokonaisuus tarjoaa katsojille ainutlaatuisen kokemuksen, jonka jokainen kokee omalla tavallaan, omanlaisenaan peilikuvana.

3D 180VR video

Marionetilla pystyy esiintymään monella eri tavalla. Isoissa yleisötilaisuuksissa ja tapahtumissa yksi mielenkiintoinen tapa tutustua nukkeen on tulla itse kokeilemaan sen ohjaamista naruista vetämällä, yksin tai porukalla.

Sivunäkymä, jossa nukke on interaktiivisessa tilassa, eli nyt manipulointinarut saa helposti jaettua kiinnostuneille osallistujille.

Marionetin saa myös sisätilaan, joko ripustamalla tai pystyttämällä kehikon.

Omanlainen peilikuva -teos voi olla osa jotakin isompaa tapahtumaa, tai itsenäinen vaikuttava esitys, vaikka koulun, sairaalan tai kunnantalon pihalla. Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Esimerkkejä esiintymispaikoista ja tapahtumista:
Fiskars Village Art & Design Biennale 2022, Turun Keskiaikamarkkinat 2022, Karjaan koulu, Mikkelin Kulttuurin unelmavuosi 2022 (kulttuuritupsahdukset julkisissa tiloissa), Tanssiva Meteoriitti -tapahtuma Fiskarsissa 2021.