Tunnekaruselli

liikuteltaava näyttämö, kuvat: Aapo Repo

 Pieni liikkuva ja liikuttava esitys. Esitys on laitettu pyörien päälle ja tämä liikkuva katsomo löytää katsojansa. Esitykset ovat pieniä ja lyhyitä ja ne voidaan esittää vaikka yhdelle henkilölle, pienelle ryhmälle tai isollekin yleisölle. Näyttämön reunalla on tunteita sisältävä onnenpyörä, jota pyöräyttämällä saadaan kullekin esitykselle tunnetila. Tästä alkaa hauska improvisoitu nukketeatteriesitys. N. 3 minuutissa käydään kyseinen tunne hyvin viihdyttävästi läpi kolmella puisella objektilla, jonka jälkeen voikin alkaa jo uusi esitys. 

3D 180VR video
Objekti teatteri, erihahmot samoilla palikoilla. Kuva: Aapo Repo

Esityksen lisäksi on saatavilla työpaja, missä voidaan luoda omat hahmot näiden perusmuotojen pohjalta. Kuvassa on alkuperäiset hahmot, mutta työpajassa käytetään yksinkertaisempia malleja, joita voidaan sitten tuunata kullekin lapselle sopivaksi.

Kolmen kopla, Kuva:Aapo Repo

Tämä työpaja ja esityskokonaisuus toimii hienosti vaikka lastensairaalassa, missä pieniä potilaiden luokse voidaan viedä suoraan esitys ja siinä voidaan yhdessä myös rakentaa oma hahmo piristämään oloa ja siivittämään omaa mielikuvitusta.

Kesällä 2022 on tulossa myös lyhyitä videoita 180 VR 3D muodossa, minkä pohjalta voi saada lisää inspiraatiota omiin leikkeihin. (artikkeli päivittyy Kesäkuussa)

Tätä kokonaisuutta on tukenut Suomen kulttuuri rahasto 2021.

Jos kiinnostuit, niin kysykää lisää ja voimme yhdessä tehdä teille sopivan kokonaisuuden.